ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розшукують водія, який збив 13-річну дівчинку

Олег Дерев'янко

|

Правоохоронці шукають водія, який 12 квітня, у селі Стенятин збив 13-річну дівчинку і втік. Про це Львівському порталу повідомили в поліції Львівської області.

Аварія сталася в п’ятницю, 12 квітня, близько о 21:30 у селі Стенятин Червоноградського району.

Тут невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, збив 13-річну місцеву мешканку. Внаслідок наїзду дівчинка отримала травми, її забрали до лікарні, а сам водій утік із місця ДТП.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо цієї ДТП, просять зголоситись на оперативну лінію 102 або у найближчий підрозділ поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням водійських прав на такий же термін.

Досудове розслідування триває.

Оновлено: У понеділок, 15 квітня в поліції повідомили, що наїзд на дівчинку скоїв 30-річний місцевий мешканець, який керував автомобілем «Рено Дастер». Правоохоронці встановили його місце перебування та вилучили авто на арештмайданчик.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *