ОСТАННІ НОВИНИ

Російські слідчі підробили відеодокази, щоб посадити Савченко  

|

Один із експертів виявив невміле редагування відеофайлів, наданих сепаратистами, які, нібито, підтверджували вину української льотчиці Надії Савченко, котру утримують в Росії. Про це написав у своєму Facebook адвокат Ілля Новіков.

Савченко inforesist.org

«Експерт у мене на очах зробив чудо – заліз в відеофайли, надані свідком звинувачення, і прямо пальцем на моніторі показав, як їх невміло редагували, щоб поміняти час. Алібі Савченко підкріплюється відеозаписом, причому не українською, а з боку сепаратистів. Подробиці будуть в свій час», – написав Новіков.

Нагадаємо, українська льотчиця Надія Савченко, яка добровольцем поїхала боротися з терористами у зону АТО, в середині червня 2014 року потрапила у полон до бойовиків у Луганській області. 8 липня стало відомо, що її утримують у воронезькому СІЗО в Росії.

У РФ її звинуватили у причетності до загибелі під Луганськом російських журналістів, які нелегально прибули на територію України, щоб у складі групи бойовиків висвітлювали їхні напади на українських військових. Крім того, льотчицю звинуватили у незаконному перетині кордону. За даними захисту, Савченко не могла бути причетною до загибелі журналістів, оскільки потрапила у полон ще до їхньої загибелі.
Фото: inforesist.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *