ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський нардеп покинув Петра Порошенка

|

Сьогодні, 17 липня, народний депутат України, лідер партії «Громадський рух «Народний контроль» Дмитро Добродомов офіційно вийшов із фракції «Блок Петра Порошенка».

62

Відповідну заяву нардепа під час нинішнього засідання парламенту зачитав перший віце-спікер ВРУ Андрій Парубій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі партії «Громадський рух «Народний контроль».

Як відомо, Дмитро Добродомов ще у середині червня заявив про свою готовність вийти із фракції «БПП», куди вступив після своєї перемоги на виборах у мажоритарному 115-му окрузі Львовова, де балотувався як самовисуванець.

«Вважаю некоректним далі залишатися в фракції  «Блок Петра Порошенка», оскільки йду на місцеві вибори з власною політичною силою, яка називається  «Громадський рух «Народний контроль». Це політична партія, заснована на регіональному будівництві, місцевих лідерах, на основі активного громадянського суспільства, волонтерах», – пояснив нардеп.

Водночас він уточнив, що вихід з фракції «Блоку Петра Порошенка» не означає вихід із коаліції.

«Мій підпис стоїть під коаліційною  угодою, але наданий час я не підтримую хід її виконання. За моїм аналізом, від усього обіцяного ми виконали лише близько 20%. Це поганий результат. Нема кадрової політики, реальної боротьби з корупцією, є багато позицій, які не влаштовують. Як наслідок цього, багато скандалів. Політика стає все більш відірваною від суспільного середовища», – прокоментував Дмитро Добродомов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *