ОСТАННІ НОВИНИ

Екс-голову сільської ради судитимуть через земельні махінації

|

На Львівщині судитимуть екс-голову сільської ради, через недбалість якого у приватну власність незаконно передано земельні ділянки вартістю майже 2 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

суд

Досудовим розслідуванням встановлено, що посадовець підписав витяги з рішень сесії сільської ради, в яких зазначалися завищені площі земельних ділянок, що підлягали передачі у приватну власність.

У подальшому, головою органу місцевого самоврядування було також підписано видані на підставі цих витягів державні акти на право власності на вказані території.

Відтак, унаслідок таких дій з комунальної власності на користь фізичних осіб незаконно вилучено 5 земельних ділянок загальною площею 1,89 га та вартістю майже 2 млн грн.

Зазначимо, що за вчинення вказаного злочину законодавством передбачено покарання у виді позбавлення волі строком до 5 років.

У ході досудового розслідування на незаконно надані землі накладено арешт.

Також триває розслідування за фактом підробки витягів із рішень сесії сільської ради щодо передачі вказаних територій у власність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *