ОСТАННІ НОВИНИ

Загарія радить «Правому сектору» не блокувати доріг Львівщини

|

На Львівщині є відповідні служби, котрі здатні забезпечити правопорядок, тому блокувати транспортні комунікації та перешкоджати рухові транспорту на дорогах так званими блокпостами, встановленими представниками ДУК «Правий сектор» немає ніякої необхідності. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

61

За словами головного міліціонера Львівщини Дмитра Загарії, події у Мукачевому ніяк не вплинули на стан правопорядку у Львові та в області.

«Порушень громадського порядку, пов’язаних з подіями на Закарпатті на Львівщині не зафіксовано. Наші правоохоронці працюють у посиленому режимі, забезпечуючи охорону правопорядку. Ситуація залишається стабільною», – заявив Дмитро Загарія.

На даний час на Львівщині встановлено два так званих блокпости, на яких перебувають представники громадських організацій, у тому числі і ДУК «Правий сектор». Один з них – на трасі Київ – Чоп, поблизу села Гамаліївка, другий – на трасі Львів – Тернопіль, поблизу села Ясенівці Золочівського району.

«Перешкод для руху транспорту немає, проте якщо присутні на так званих блокпостах особи якимось чином будуть блокувати транспортні комунікації чи порушуватимуть права та свободи громадян, вони будуть притягнуті до відповідальності», – наголосив очільник міліції Львівщини.

За словами Дмитра Загарії, у випадку вчинення протиправних дій, особи на так званих блокпостах можуть бути притягнуті до відповідальності за блокування транспортних комунікацій. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від штрафу до обмеження волі на строк до трьох років.

«Я звертаюсь до представників усіх громадських організацій із закликом не блокувати транспортні комунікації та не перешкоджати рухові транспорту. У цьому немає ніякої необхідності. На Львівщині є відповідні служби, котрі здатні забезпечити правопорядок», – наголосив Дмитро Загарія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *