ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи активізували обстріл українських позицій в зоні АТО

|

26 червня бойовики активізували свої вогневі засоби вздовж всієї лінії розмежування сторін, повідомили Львівському порталу у прес-центрі штабу АТО.

ato18

За минулу добу бойовики 91 відкривали вогонь по силам АТО, з них 55 обстрілів позицій українських військових було здійснено в районі Донецька.

Під щільний вогонь їз 120-мм мінометів потрапили Піски, Красногорівка, Авдіївка, Первомайське, Мар’їнка та Опитне. Також по Піскам, Красногорівці і Невельському били артилерійські системи калібру 122 мм. Водяне обстріляли танки бойовиків.

На Луганщині з гранатометів і 82-мм мінометів неодноразово була обстріляна Станиця Луганська.

У районі Артемівська зі стрілецької зброї і гранатометів бойовики били по Майорську та Лозовій.

В районі Маріуполя терористи з 122 і 152-мм гаубиць наносили удари по Широкино і Старогнатівці. Крім того, по Старогнатівці били танки.

Близько 40 терористів атакували блокпост «Мар’їнка». Для відбиття нападу українські військові по бойовикам відкрили вогонь з АГС та стрілецької зброї. У результаті збройного протистояння нападники змушені були відступити.

Після опівночі бойовики продовжили обстрілювати із забороненої мінськими домовленостями зброї українські позиції і населені пункти. Зафіксовано не менше 15 випадків порушення умов припинення вогню з боку терористів.

239085_1Фото: www.day.kiev.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *