ОСТАННІ НОВИНИ

Володимира Гірняка визнано лідером місцевого самоврядування

|

На П’ятій офіційній церемонії нагородження «Люди Львова 2015», що пройшла вчора ввечері на Арені Львів,  Володимир Гірняк, співкоординатор групи «Громадянська позиція» у Львівській міськраді, став переможцем у номінації «Лідер місцевого самоврядування», випередивши міського голову Львова Андрія Садового.

IMG_4472Найдостойніших підприємців, політиків та громадських діячів Львівщини визначали незалежні експерти й громадськість.

«Зараз реформи місцевого самоврядування є номером один в Україні. Коли ми передамо реальні повноваження, реальну владу громадам, ми всі відчуємо, що почнемо жити краще», – зазначив Володимир Гірняк у коментарі журналістам.

Депутат Львівської міськради розповів, що часто спілкується з мешканцями – у дворах, школах,  жеках, лікарнях, у Львові і в області, та в інших громадах.

«Не можна займатись місцевим самоврядуванням, якщо не спілкуєшся з людьми, не знаєш, чого вони хочуть», – заявив він.

IMG_4479Зазначимо, що місцевим самоврядуванням Володимир Гірняк займається з 1995 року, коли почав вивчати право, спочатку як студент, а потім як пошукач кафедри конституційного, адміністративного та фінансового  права Львівського національного університету і, врешті, як депутат ЛМР.

Зараз В. Гірняк почав працювати над кандидатською дисертацією у сфері місцевого самоврядування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *