ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко жаліється, що не може продати бізнес у Росії і повернути заводи на Донбас

|

Порошенко

Президент України Петро Дорошенко заявив, що, коли він намагався продати свої активи в Росії, вони були негайно арештовані російським урядом, пише УНІАН.

Також Президент заявив, що за кілька тижнів відкриє таємницю щодо продажу свого бізнесу.

На питання про те, чому він обіцяв продати свій бізнес, але не зробив цього, Порошенко відповів: «На жаль, через те, що у нас війна, немає покупців для бізнесу».

На питання журналіста, чи це не є виправданням, президент відповів: «Ні-ні, я думаю, що, можливо, відкрию за кілька тижнів деяку важливу інформацію з цього приводу. Але коли я намагався продати, наприклад, мої активи в Росії, вони були негайно арештовані російським урядом, не даючи мені такої можливості, адже неможливо продати те, що знаходиться під арештом. І моя власність в Росії була конфіскована».

Також бідкається Президент на те, що війна на Донбасі коштує країні від 5-ти до 10-ти млн. гривень щодня. На що конкретно діваються такі суми , Петро Порошенко не уточнив.

За словами президента, найбільш індустріалізований регіон країни нині окупований, найбільші заводи «або зупинилися, або фізично зруйновані, або їхні можливості перевезені до Росії».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *