ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські митники завадили незаконному вивезенню коштовного каміння

|

mytnyciaПрацівники Львівської Митниці перешкодили незаконному вивезенню коштовного каміння вартістю понад 4,5 мільйона гривень. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

Упродовж 2015 року працівники  Львівської митниці ДФС склали сім протоколів  про порушення митних правил, де предметом правопорушення є бурштин. Загалом затримано понад 80 кг коштовного каміння вартістю понад 4,5 млн.грн.

KaminnyaВипадки вивезення товару  з України зафіксовано як в автомобільних пунктах пропуску, так і в аеропорту «Львів». Для приховування від митного контролю в автомобільних пунктах пропуску зловмисники використовували конструктивні особливості автомобілів, спеціально облаштовані схованки, а також специфічні, як наприклад колготи чи упаковки з-під соку.

Kaminnya2Найбільшу кількість товару – 75 кілограмів – намагалися вивезти через аеропорт «Львів». Так у лютому троє іноземних громадян у своїх валізах приховали від митників в середньому по 25 кілограмів бурштину. За всіма фактами складено протоколи про порушення митних правил. Товар вилучено. За одним фактом прийнято рішення про конфіскацію бурштину та штраф, в решті випадків триває провадження.

Фото: ГУ ДФС у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *