ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці зловили грабіжника, що викрадав трансформатори (фото)

|

У результаті проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці лінійного відділу на станції Львів встановили та затримали чоловіка. Він підозрюється у трьох епізодах крадіжок трансформаторів. Зловмиснику обрано запобіжний захід тримання під вартою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці.

Як повідомлялось раніше, по станції Рясне-2 у березні цього року виявлено два факти крадіжок трансформаторів для живлення рейкових кіл. Також аналогічний факт мав місце 20 квітня. Правоохоронці розшукали чоловіка причетного до крадіжок.

 

Як повідомив начальник лінійного відділу на станції Львів полковник міліції Віталій Горський, чоловік підозрюється у трьох епізодах крадіжок. Пошкодивши замки дверцят колійних секцій викрав дев’ять трансформаторів для живлення рейкових кіл. Викрадені трансформатори переніс за місцем свого проживання. Розібравши трансформатори, чоловік вийняв з них мідний дріт, який в подальшому збув.

 

Затриманим виявився непрацюючий 29-річний львів’янин. Чоловік раніше судимий за вчинення майнових злочинів.

 

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого, частиною 2 статті 185 «Крадіжка» КК України та обрано запобіжний захід тримання під вартою.