ОСТАННІ НОВИНИ

Ввечері терористи обстріляли українську армію 23 рази

|

З 18 години вечора до опівночі 14 квітня російсько-терористичні війська 23 рази порушили режим припинення вогню. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі штабу АТО.

На Донеччині ворог 4 рази обстріляв опорні пункти українських військ із мінометів калібру 120 міліметрів та один раз із танку. Із автоматичних гранатометів і стрілецької зброї бандформування вели вогонь в районі Авдіївки та Опитного.

«В районі Маріуполя мінометному обстрілу піддалися позиції наших військ поблизу селища Чермалик. Шість разів злочинці відкривали вогонь зі стрілецької зброї по опорному пункту в районі Широкине. Варто уваги, що обстріли розпочалися з 17.30, невдовзі після від’їзду з Широкиного представників інспекційної групи Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, які працювали там того дня», – йдеться у повідомленні штабу.

А на Луганщині, за даними прес-центру штабу, близько 8-ї години вечора в районі населеного пункту Сокольники відбулося бойове зіткнення, в ході якого противник застосовував міномети, зенітні установки, автоматичні та протитанкові гранатомети. Українська армія напад відбила. Також на Луганщині під обстріли потрапили Щастя та Орєхова.

Окрім того, українські підрозділи лишень за учорашній вечір зафіксували 22 ворожих безпілотників.

Обстрілів населених пунктів у зазначений період не відбулося.

Фото: www.unian.ua