ОСТАННІ НОВИНИ

Багато «кіборгів» загинуло через чиюсь злочинну дурість та бездарність – капелан

|

Українські «кіборги», які захищали донецький аеропорт стануть тією закваскою, яка підніме «тісто» Української держави. Про це заявив військовий священик, протоієрей Ігор Петренко в середу в Херсоні у виступі в кафедральному соборі Стрітення Господнього (УПЦ КП) після молебню з нагоди звільнення його та інших українських громадян з полону сепаратистів, передає Obozrevatel.

«Я сидів (у полоні терористів, – ред.) разом з «кіборгами», які потрапили в полон у момент, коли був вибух в аеропорту. Я говорив, що найголовніше, що вони залишилися живі, що Господь дарував їм життя. Ви, кажу, закваска, та закваска, від якої підніметься все тісто», – зазначив капелан.

Водночас він додав, що, на його думку, багато з «кіборгів» загинули або потрапили в полон через «чиюсь злочинну дурість, бездарність, халатність, некомпетентність…».

Під час спілкування з журналістами Ігор Петренко підтвердив, що він разом з іншими полоненими, які працювали на руїнах Донецького аеропорту, бачив тіло командира кіборгів. «Тіло Бориса знайшли там. Це було останнє тіло, яке ми знайшли», – заявив капелан.

Ілюстрація obozrevatel.com