ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розгорівся новий скандал. Прокурор Сендак вирішив «віджати» чужий гараж?

|

Син колишнього голови Львівської обласної ради Михайла Сендака намагається «віджати» гараж? Мова йде про Ігоря Сендака, який є прокурором Закарпатської області, проте мешкає у Львові та вже тиждень блокує виїзд із гаражу львів’янки. Про це повідомляє потерпіла від «наїзду» прокурора Христина Люкович у своєму Фейсбук, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

За словами потерпілої від дій посадовця, неприємна ситуація триває вже близько тижня.

«Країна змінюється, а прокурор – це спосіб життя! Хочу Вас познайомити з заступником прокурора Закарпатьської області – Сендаком Ігорем Михайловичем, який народився у славетному місті Дрогобич, є сином колишнього голови Львівської обласної ради і на даний момент проживає у Львові на вулиці Коновальця. Ця особа заблокувала мені виїзд із мого гаражу , своїм автомобілем Фольксваген Туарег ДНЗ ВС 7701 АВ, ще 28.03.15. На моє прохання забрати автомобіль, шановний погрожуючи відповів, що буде ставити свій автомобіль де захоче та коли захоче», – написала жінка.

 

Христина Люкович переконана, що таким чином прокурор змушує продати йому гараж.

«Хочу довести до Вашого відома, що всі ці дії пов`язані з його ціллю примусити нас продати йому гараж, це називається – ПРОКУРОСЬКИЙ «ВІТЖИМ». На сьогоднішній день моя машина заблокована і весь цей час я не можу вільно користуватися своїм гаражем – повідомила вона.

 

Цікаво, що скандал довкола відвертого «чиновницького наїзду» на львів’янку набирає обертів. На зухвалий вчинок посадовця у погонах відреагував нардеп від Львівщини Ігор Васюник.

«Якщо це правда – то «прокурор» Сендак ще не зрозумів в якому місті він живе, і в якій країні. Зранку хочу почути, по-перше, як органи львівської міліції на це відреагують і як в нас працює Закон пане Дмитро Загарія. А в Генпрокуратурі про цей випадок обов`язково дізнаються…

Перечитав й коментарі під повідомленням… якщо одному з дописувачів-підприємців ще й погрожували «закрити рота» податковими перевірками – на це теж повинна бути відповідна реакція», – написав він.