ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти просять львівську владу не впускати у транспорт псевдоволонтерів

|

Громадські активісти просять львівську владу не впускати у транспорт псевдоволонтерів. Відповідний лист-заява від координатора «Економічного бойкотного руху» Олега Радика і голови ГО «Галицька Фортеця» Олега Звозди, є у розпорядженні Львівського порталу.

Подаємо текст листа без змін:

«Начальнику управління транспорту і зв’язку департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради п. В.Щиру.

Шановний Вікторе Дмитровичу!

Звертаємось до Вас із проблемою, яка не може не турбувати львів’ян та гостей міста, які повсякденно пересуваються по місту громадським транспортом. Сьогодні дуже часто у транспорті можна зустріти сумнівних благодійників, які збирають гроші ніби то на операції та реабілітацію важкохворих дітей, одиноких громадян тощо. Однак, такі «благодійники» користуються відомою усім циганською схемою: заходять у маршрутку (створюючи пасажирам дискомфорт!), розповідають вигадані тяжкі життєві ситуації і, вводячи в оману пасажирів, збирають гроші. Виходячи з однієї маршрутки «працівники благодійних фондів» прямують до іншої, і так увесь день.

Не можна, напевно, вважати, що подібні ситуації створюють позитивне враження про функціонування системи транспортування у м. Львові. У зв’язку з чим, просимо Вас, у межах наданих управлінню повноважень, вжити заходів щодо обмеження проїзду у громадському транспорті представників «благодійних організацій», в тому числі, шляхом надання дозволу водіям забороняти проходити у транспорт вказаним пасажирам», – йдеться у заяві.

Фото: ФБ