ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи порушували перемир’я на всіх головних напрямках

|

Впродовж останньої доби на Донецькому напрямку незаконні збройні формування здійснили 18 обстрілів, на луганському – два обстріли, під Майорськом на Артемівському напрямку атаку терористів відбили. Про це заявив виконувач обов’язків речника Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов на брифінгу вранці 10 березня, інформує кореспондент Львівського порталу.

«На Донецькому напрямку за минулу добу була найбільш напружена обстановка в районі населених пунктів Піски, Водяне, Тоненьке, Опитне, Авдіївка, а також в районі шахти Дутівська. Саме там за добу бойовики 18 разів порушували умови припинення вогню – вели вогонь з автоматичних гранатометів, мінометів, а також використовували артилерію» , – сказав Селезньов.

На Артемівському напрямку за добу зафіксовано 4 обстріли позицій сил АТО та відбулося бойове зіткнення.

«Протягом 30 хвилин тривав бій в районі населеного пункту Майорське. Саме там розміщений один з підрозділів сил антитерористичної операції. Напад бойовиків було відбито, об’єкт перебуває під нашим контролем», – заявив Селезньов.

Крім того, за даними в.о. речника Генштабу ЗСУ, бойовики двічі наносили артилерійський вогонь по українських позиціях в районі Троїцьке, а з протитанкових керованих ракет обстріляли позиції сил АТО в районі населеного пункту Луганське.

На Луганському напрямку бойовики двічі порушили режим припинення вогню. З 23:00 до 23:16 вели вогонь зі стрілецької зброї по українських підрозділах, що розташовані біля населених пунктів Кримське та Сокольники, з 23:25 до 23:50 також відкривали вогонь по опорних пунктах ЗСУ в цьому районі.

На півдні зони АТО за добу зафіксовано два обстріли сил АТО в районі селища Широкине: у період з 9:30 до майже 1-ї ночі там тривав бій.

«Бойовики силами до 30-ти військовослужбовців за підтримки танку намагалися атакувати наші позиції. Сили антитерористичної операції цей бій витримали, атаку бойовиків було відбито, тож ті підрозділи, які знаходяться в районі н. п. Широкине продовжують стримувати агресію противника на визначених рубежах та ділянках», – сказав Селезньов.

Ілюстрація: www.lviv.tv  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *