ОСТАННІ НОВИНИ

Дмитро Загарія живий, але важко поранений – нардеп (оновлено)

|

Головний міліціонер Львівщини Дмитро Загарія живий, але важко поранений. Про це повідомляє народний депутат України Володимир Парасюк у своєму Фейсбук, передає кореспондент Львівського порталу.

«Щойно телефонували хлопці з Дебальцевого. Дмитро Дмитрович Загарія живий, але важко поранений. На даний момент інші підрозділи роблять все можливе, щоб його евакуювати. Інформація перевірена», – повідомив В. Парасюк.

Дещо згодом з’явилась інформація від редактора газети «Ратуша» Миколи Савельєва: «Загарія Дмитро Дмитрович живий! Його визволили з машини, яка підірвалась на фугасі і везуть в госпіталь! Більше того, за попередньою інформацією, після вибуху вижив і командир спецбатальйону “Львів”! Він важко поранений і, молімося за нього в надії, що все буде Також журналіст М.Савельєв додав: «По втратах від цієї диверсії. Сєпари знищили два автомобілі і вбили місцевого співробітника внутрішньої безпеки, поранений Загарія, поранений командир бату “Львів” і солдат – вевешник. особлива вдяка і низький уклін місцевому спецзагону, який витягнув наших хлопців з того світу».

Як раніше інформував Львівський портал, сьогодні при спробі прориву на Дебальцеве на фугасі підірвався автомобіль, в якому був начальник УМВС у Львівській області Дмитро Загарія. Про це на своїй сторінці в мережі Фейсбук повідомив львівський журналіст-криміналіст Микола Савельєв, передає кореспондент Львівського порталу.

«Люди!!!! ЛЬВІВЯНИ!!! Маємо велику біду!!! Сьогодні при спробі прориву на Дебальцеве на фугасі підірвався автомобіль, в якому був начальник УМВС у Львівській області Дмитро Загарія!!! ФУГАС. Потім сєпари пішли в атаку… Як повідомив один з пасажирів, якого викинуло вибухом, один з львівських офіцерів з бату “Львів” ТОЧНО загинув», – написав М.Савельєв.

За даними журналіста, нацгвардійці повідомили, що після вибухів Дмитро Загарія ще був живий. «Здається, навіть прислав есемеску. Зараз туди проривається під кулеметним вогнем спецназ. Вони їхали на двох машинах, одна броньована, друга – ні. Дмитрович був не в броньованій!!!», – повідомив М.Савельєв. 

Фото:  zik.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *