ОСТАННІ НОВИНИ

Україна створюватиме іномовлення

|

Інформаційна безпека – один із пріоритетів для країни. Країна повинна знати правду, знати, куди ми йдемо і які цілі досягаємо. Україна повинна себе захищати в інформаційному полі, як всередині країни, так і зовні, повідомив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, представляючи в Парламенті програму діяльності Кабінету міністрів. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті інформації та комунікацій секретаріату КМУ.

Глава Уряду повідомив, що програма діяльності Кабінету Міністрів передбачає створення іномовлення.

«Про Україну повинні знати в світі. У кожній країні повинне бути українське мовлення, де розповідають про Україну англійською, німецькою, французькою і іспанською. Ми – країна, яка повинна бути в усіх на устах, тому потрібна активна інформаційна політика на Заході», – сказав він.

Що стосується внутрішньої інформаційної політики, Арсеній Яценюк нагадав, що Уряд прийняв рішення про створення Публічного акціонерного товариства «Суспільне мовлення України».

«Ми йдемо по шляху роздержавлення всіх засобів масової інформації і реалізації прийнятих рішень про суспільне телебачення. В країні почався процес формування суспільного телебачення»,– розповів А. Яценюк.

Фото : yak-prosto.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *