ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові експериментують з рекламними конструкціями

|

З метою покращення стану об’єктів благоустрою та створення належних умов для розміщення громадянами оголошень некомерційного характеру, виконавчий комітет Львівської міської ради надав дозвіл ТзОВ «Міська рекламно-інформаційна система» у порядку експерименту встановити 70 стаціонарних інформаційних конструкцій для розміщення публічної інформації та приватних оголошень громадян. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Усі конструкції будуть встановлені у Сихівському районі міста, зокрема, вздовж вулиць Стрийська, Хуторівка та на проспекті Червоної Калини.

«В якості експерименту терміном на три місяці ми надали дозвіл підприємству встановити 70 інформаційних конструкцій. Ці конструкції складаються з двох частин – знизу є контейнер для роздільного збирання сміття: пластик, папір і скло, а зверху – площини для розміщення побутових оголошень громадянам. Взамін підприємство зобов’язується очищати електроопори, стіни будинків й інші площини від самовільно розклеєної реклами, і укладати договори на вивезення сміття. Таким чином, ми хочемо спробувати на території Сихівського району забезпечити те, щоб усі оголошення розклеювались у спеціально відведених місцях. Якщо експеримент буде вдалим, ми проаналізуємо через три місяці результати і встановимо такі конструкції по всьому місту», – розповіла начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич.

Фото: pb.platfor.ma 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *