ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на аукціоні зіркових вишиванок для бійців АТО зібрали 17 тис грн.

|

У Львові в рамках проекту «Народжені в сорочці» відбулася благодійна вечірка, під час якої з аукціону продавали вишиванки українських зірок. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Першою з молотка пішла сорочка співака та шоумена Артура Боссо, який був ведучим заходу. За вишиванку Артура віддали 750 грн. Дві наступні сорочки – чемпіонки світу з вільної боротьби Ірини Мерлені та співака Сергія Гладиря – купили кожну за 800 грн. Справжній торги почалися за вишиванку футболіста Олександра Шовковського – врешті дівчина придбала її за 4500 грн.

 

Останній лот – сорочка Олега Скрипки – був того вечора особливий. Після аукціону музикант приготував гостям оригінальну програму – етно-диско вечорниці. Сорочку Олега придбала львів’янка Юлія за 4600 грн. Музикант особисто вручив вишиванку дівчині, після чого «запалив» танцпол ді-джей сетами на свої найвідоміші хіти.

 

Окрім грошей за сорочки, кілька львів’ян кинули значні суми до «благодійної коробки» просто так, щоб допомогти солдатам. Загалом разом із грошима, вилученими за квитки, за вечір вдалося зібрати 17 тисяч гривень. Усі ці кошти підуть на забезпечення солдат 9 полку Нацгвардії України на базі полку спеціального призначення внутрішніх військ МВС України.

Нагадаємо, в рамках проекту «Народжені в сорочці», організаторами якого є Роман Крутяк та Гліб Лобов, на сайті vsorochci.com.ua проходить постійний онлайн-аукціон, де українські зірки спорту, шоу-бізнесу, теле- та радіоведучі виставляють лотами свої вишиті сорочки. Крім вищеназваних зірок свої вишиванки на бронежилети міняють Ніна Матвієнко, Віктор та Олександр Павліки, Андрій Джеджула, Влада Литовченко, Ірена Карпа, Сергій Костецький  та ін.

Фото: організаторів 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *