ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики готують провокації під псевдовибори. СБУ просить людей не йти

|

Служба безпеки України звернулася до жителів Донецької і Луганської областей із закликом не брати участі у псевдовиборах, назначених на 2-ге листопада, оскільки вони є небезпечними для життя. Про це йдеться у заяві СБУ, передає кореспондент Львівського порталу.

За оперативною інформацією СБУ, бойовики готують провокації на дільницях та в місцях скупчення людей, для того, щоб потім перекласти відповідальність за це на українську владу.

«Наголошуємо, що ані Служба безпеки України, ані інші українські силові структури 2-го листопада, як і завжди, не застосовуватимуть жодних силових дій щодо своїх громадян – мирних мешканців Донеччини та Луганщини», – йдеться у заяві СБУ.

Як повідомили в СБУ, на сході Україні зафіксоване зростання активності бойовиків та російських підрозділів. На техніку наносять написи та маркування Нацгвардії та Збройних Сил України. Бойовики перевдягаються у форму українських військових. Бандформування замовили пошиття та вже отримали більше 5 тисяч одиниць одностроїв бійців Нацгвардії. На Донбас прибувають російські журналісти.

«Хочемо попередити – самі вибори нелегітимні, а участь у них небезпечна для життя. Ці псевдовибори не матимуть нічого спільного з вільним волевиявленням громадян. Сфальшовані результати вже пораховано, а ви для організаторів є лише статистами і масовкою», – наполягають в СБУ.

Фото: conflict.rbc.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *