ОСТАННІ НОВИНИ

У Трускавці на вокзалі затримали наркомана

|

Співробітники транспортної міліції лінійного пункту міліції на станції Трускавець затримали зловмисника, який зберігав при собі коноплю. Про це Львівському порталу повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

На ст. Трускавець увагу працівників транспортної міліції привернув 20-річний львів’янин, через розпивання слабоалкогольних напoїв на пероні вокзалу. В чергову частину запросили чоловіка для складання адміністративного протоколу за ч.1 ст.178 КУпАП «Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява у громадських місцях у п’яному вигляді».

Під час проведення поверхневого огляду в правій кишені куртки правоохоронці виявили та вилучили поліетиленовий пакет, в якому знаходилася подрібнена конопля. Як пояснив чоловік, коноплю він зберігав для власного вживання без мети збуту.

На даний час проти чоловіка відкрито кримінальне провадження за ст.309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, пересилання чи перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Фото:tsn.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *