ОСТАННІ НОВИНИ

Кримській самообороні півроку не платять зарплати й закривають роти сміливцям, які про це заявляють

|

В Сімферополі 28 серпня пройшов мітинг, де самооборона мала намір заявити про своє розформування. Однак між представниками так званих ополченців стався інцидент, повідомляє Громадське радіо.

Конфлікт розгорівся через те, що боєць 5 роти «самооборони» Григорій Чабанов почав розповідати журналістам, що їх загін вже півроку не отримує зарплату.
«Люди незадоволені службою в ополченні, нам півроку компостують мізки. Ми живемо на обіцянках, нам просто обіцяють. Всі, хто тут стоїть, це люди, що живуть на обіцянках ». 
В цей час до Чабанова підійшов командир 4 роти «самооборони» Армен Мартоян, більше відомий у Криму як Самвел. Останній на підвищених тонах звернувся до «самооборонівців» і став відтягати його від камер. 

Погрозами, нецензурною лексикою і звинуваченнями бунтівного кримського ополченця змусили замовкнути. Після цього журналістів попросили припинити зйомку. 

Нагадаємо, з весни 2014 на півострові зафіксовано безліч фактів морального і фізичного тиску на людей з боку т.зв. «Самооборони Криму», включаючи блокування і штурми українських військових частин, викрадення і незаконні утримування людей, погрози застосування фізичного насильства, незаконні заволодіння приватною власністю та інші форми агресії відносно жителів Криму. 11 червня загони т.зв. «Кримської самооборони» отримали статус об`єднання громадян, що бере участь в охороні громадського порядку. Законом, прийнятим Держрадою, було визначено, що фінансування об`єднання повинно здійснюватися за рахунок бюджету Криму. 
 

 

 

Відео: Alim Aydamak
Фото: стопкадр з відео 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *