ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні вчетверте за рік «мінували» львівський вокзал

|

Сьогодні, близько 16 години дня на телефон довідки залізничного вокзалу ст. Львів надійшов дзвінок від невідомого. Чоловік поспішно повідомив, що львівський вокзал замінований та повісив трубку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі УМВС на Львівській залізниці.

На місце виїхали співробітники міліції, СБУ, прокуратури, фахівці вибухотехнічних служб, кінологи, співробітники ДСНС, медики. Будівля вокзалу була оточена, всі люди евакуйовані. На місці чергували пожежники, співробітники швидкої допомоги та газової служби.

«З вокзалу евакуйовані близько 700 осіб. Вокзал обстежили кінологи з собаками та вибухотехніки, на щастя повідомлення виявилося неправдивим. Затримки руху поїздів не було. О 17.15 закінчено обстеження вокзалу», – розповів перший заступник начальника Управління МВС України на Львівській залізниці – начальник слідчого відділу полковник міліції Михайло Заставний.

Хто зіграв з правоохоронними органами злий жарт, з`ясується. Зараз львівський вокзал працює у звичайному режимі.

Зазначимо, що це вже 4 “мінування” в цьому році львівського вокзалу. Напередодні, правоохоронці встановили особу-жартівника.

За даним фактом внесено відомості в ЄРДР та розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 259 КК України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження  об`єктів власності».

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *