ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові матері та дружини вісім годин пікетували військову частину

|

Майже вісім годин матері та дружини військових пікетували 80-ту аеромобільну частину, що знаходиться на вулиці Стрийській. Про це інформує Радіо Львівська хвиля, передає кореспондент Львівського порталу.

Батьки та дружини військових просять ротації, мовляв їхні чоловіки на Сході вже чотири місяці без відпочинку ще й в жахливих умовах. 

Пані Наталія, дружина десантника пояснює, що хлопці хочуть лише деякий час перепочити, опісля — знову поїдуть на Схід, бо там загинули їхні друзі. “Вони втомлені як морально, так і фізично, в них впав бойовий дух, бо у них нема підтримки. Ротація повинна бути, бо їхні товариші вже по третьому колу замінені, на відміну від цієї частини”, – зазначила вона. 

Сестра військового пані Лілія, розповіла, що там жахливі умови. Окрім технічного забезпечення, не вистачає елементарних речей, не кажучи вже про тепловізори та приціли. 

З жінками зустрівся майор Ігор Березюк. Він розповів, що солдати усім забезпечені, а щодо ротації — всі рішення приймає вище керівництво. 

Жінки вимагали зустрічі з командиром частини, однак так нікого і не дочекались. Родичі написали заяву на ім`я Президента України та секретаря РНБО з вимогою ротації їхніх хлопців. А завтра йдуть на зустріч щодо цього в обласну раду. 

Фото: galychyna.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *