ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи порадили мешканцям Слов`янська евакуюватися

|

Заклик до жителів покинути місто пов`язаний з тим, що терористи побоюються атаки української армії і готові відкрити вогонь в межах Слов`янська, пише Ліга.Новини

Так званий міністр оборони Донецької народної республіки, яку Генпрокуратура визнала терористичною організацією, Ігор Гіркін (Стрєлков) порадив мешканцям Слов`янська евакуюватися.

За його словами, якщо Збройні сили України атакуватимуть Слов`янськ, він віддасть наказ застосовувати зброю в межах міста.

За інформацією терористів, на даний момент йде активна підготовка української армії до наступу на місто із застосуванням важкої артилерії і авіації.

Нагадаємо, сьогодні Міноборони повідомило, що українські військові продовжують стискати кільце навколо терористів з метою недопущення дестабілізації обстановки в інших регіонах країни і зриву позачергових президентських виборів.

В даний час відповідно до указу в.о. глави держави Олександра Турчинові, в Україні проводиться антитерористична операція з ліквідації вогнищ сепаратизму і тероризму в Донбасі. АТО проводиться в кілька етапів.

Станом на 19 травня, втрати українських силовиків в ході антитерористичної операції становили 24 людини. Ще 61 військовослужбовець був поранений. 22 травня в результаті нападу терористів на сили АТО під Волновахою Донецькій області загинули 16 українських силовиків. Також в боях під містом Рубіжне від смертельного поранення в голову загинув сержант окремої механізованої бригади. Таким чином, в ході антитерористичної операції загинув 41 військовослужбовець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *