ОСТАННІ НОВИНИ

Маріуполь в крові. Начальника міліції викрали терористи (фото 18+)

|

Центр міста Маріуполь на Донеччині залитий кров`ю. Там тривають жорстокі бої між українськими силовиками та проросійськими терористами. Дотла згоріла будівля місцевого управління міліції. А самого начальника викрали бойовики, пише ТСН.

“Начальника Маріупольської міліції Валерія Андрощука, який не зрадив присязі і тримався до останнього, викрали терористи. З палаючої будівлі УВС його на машині намагався вивезти один відставник. Їх авто підрізав джип, бойовики поранили ножем водія, а Андрощука запхали в багажник і повезли у невідомому напрямку”, – написав у Facebook народний депутат Олег Ляшко, який нині перебуває в Маріуполі.
 

Крім того, стало відомо, що проросійські снайпери вбили в Маріуполі командира Дніпропетровської бригади територіальної оборони Сергія Демиденка. А потім познущалися над його бездиханним тілом – відрізали вуха та викололи очі.
 

 

Тяжко поранений командир військової частини Нацгвардії Сергій Савінський. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомляє, що в Маріуполі сьогодні знищили до 20 терористів. Ще чотирьох бойовиків узяли в полон. Втрати української сторони – один загиблий (Демиденко) та п`ятеро поранених.


Нагадаємо, уже четвертий тиждень на Сході України триває антитерористична операція. В останні дні найбільш криваві події були на Донеччині, особливо в Слов`янську. Сьогодні в крові захлинувся Маріуполь.

 

Фото: 0629.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *