ОСТАННІ НОВИНИ

Викладачі університету Франка спорядять українських військових.

|

Викладачі Львівського національного університету імені Івана Франка вирішили перерахувати гроші на поповнення матеріально- технічної бази Збройних Сил України. Науковці офіційно звертаються до бухгалтерії Франкового університету з проханням перевести частину їхнього заробітку за березень 2014 року на рахунок Міноборони. Про це нам розповіли працівники навчального закладу. 

Про це Львівському порталу повідомили у Комітеті Майдану Львівщини.

“Розуміючи, в якому жалюгідному стані перебувають сьогодні військові, які мужньо захищають країну від зовнішнього ворога, ми не можемо бути осторонь. Ми бачимо, що інколи нашим хлопцям не вистачає елементарних спецзасобів, бо не таємниця, що українська армія останніми роками чи навіть десятиліттями перебуває у стані перманентного ігнорування владою. Ми, цивільні, не можемо собі дозволити закуповувати зброю чи якісь спецзасоби для солдатів, але можемо і відчуваємо себе зобов`язаними хоч якось допомогти” – говорить доцент кафедри трудового права Львівського національного університету імені Івана Франка Оксана Жолнович. 

Водночас, науковці Франкового університету звертаються до всіх охочих приєднатись до їхньої ініціативи. Номер рахунку Міністерства оборони України, на який можна перераховувати кошти: п/ р 31254307218611 в ДКСУ м. Києва , код ЄДРПОУ 00034022; МФО 820172

Як відомо з повідомлень у ЗМІ, від початку конфлікту на територї Криму українські військові перебувають у стані блокади збоку інтервентів – російських військових. Більшість військових частин заблоковані , заблоковані інтервентами також і  склади зі зброєю, розтрощені командні пункти. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *