ОСТАННІ НОВИНИ

У прокурорів було багато алкоголю в кабінетах, бо вони нормальні люди – Василенко

|

Прокурор Львівської області Олег Василенко пояснив велику кількість дорогого алкоголю, знайденого під час штурму приміщення обласної прокуратури 19 лютого тим, що прокурори – нормальні люди. Про це Олег Василенко повідомив 24 лютого на прес-конференції.

«Давайте будь-які запитання не переводити до абсурду – багато чи мало винесено спиртного – це питання відносне. Я не знаю – інвентаризації не проводив. Але якщо ми підемо, навіть, до ваших кабінетів, я думаю, у когось буде пляшечка шампанського, у когось буде пляшечка коньяку, віскі. Це нормальна життєва ситуація. Тут працюють нормальні живі люди, не роботи, не інопланетяни», – заявив прокурор області.

Водночас він запевнив, що жодного разу не бачив своїх підлеглих, щоб вони розпивали спиртне чи бути в стані алкогольного сп’яніння на роботі чи при виконанні службових обов’язків.

Нагадаємо, 19 лютого, о 00:20 близько 150 осіб здійснили напад на будівлю прокуратури Львівської області на пр. Шевченка.

Активісти зайшли у приміщення, з другого поверху викидали папки з паперами, побили вікна. З будівлі прокуратури летіла оргтехніка, плазмові монітори.

Майже у кожному кабінеті активісти знаходили алкоголь, який одразу ж виливали.

ZIK 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *