ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова продовжують привозити поранених з Києва

|

Сьогодні у Львівську обласну клінічну лікарню доставили з Києва реанімобілем двох поранених. Про це повідомила заступник головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні Наталія Готь, яка транспортувала травмованих. Поінформувала Львівський портал прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

«Двох поранених з 17-ої київської лікарні привезли до Львова. В одного з них вогнепальне поранення шиї і плеча, в іншого – поранення грудної клітини. Вони в стані середньої важкості, але стан вдалося стабілізувати, їх можна було транспортувати», – розповіла Наталія Готь.

За її словами, один з постраждалих – з Ковеля, другий – з Житомирщини, але вони виявили бажання продовжити лікування у Львові.

Ще двох пацієнтів із вогнепальними пораненнями в груди госпіталізовано у Львівський регіональний фтизіопульмонологічний центр. Кількох пацієнтів із травмами кінцівок доставлено у 8-му лікарню. У нейрохірургію в Львівській міській клінічній лікарні швидкої допомоги  госпіталізовано пацієнтів із кульовими пораненнями в голову.

Нагадаємо, що 20 лютого вранці в готелі «Україна» медики надали допомогу 35-40 людям, пораненим на Інститутській, зокрема біля Жовтневого палацу. У деяких були важкі поранення, «швидкі» доправляли їх до лікарні. Як повідомила Наталя Готь, яка надавала допомогу в медпункті готелю, не змогли врятувати тих, в кого були проникаючі вогнепальні поранення в серце, голову, черевну порожнину. У медпункті готелю «Україна» зафіксовано 12 смертей.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *