ОСТАННІ НОВИНИ

На Грушевського запалюють та гасять шини

|

Шини, що горіли на Грушевського, вже загасили. Про це повідомляє «Українська правда».
За словами очевидців, на барикади прийшов чоловік, який назвався представником УНА-УНСО на Майдані і заявив, що вони не мають наміру залишати барикади на Грушевського, про що раніше заявив «Правий Сектор».

Покришки запалили в трьох точках у районі першої барикади, біля згорілої техніки. Вулиця при цьому практично порожня – тут не більше 200 осіб.

У свою чергу «Самооборона» прийняла рішення нікого не пускати до барикад, щоб не дозволити провокації. На першу барикаду не пускають нікого, крім бійців Євромайдану. Доступ журналістам також обмежили. Зараз до барикад стягують сили.

Запалені три вогнища з шин, але основні барикади з шин не горять.

Тривога була оголошена у зв´язку з інформацією, що надійшла зі штабу опору.

Станом на 17:50 шини загасили. Однак станом на 18:25 вони знову горять.

Як повідомляли «Коментарі», активісти Євромайдану оголосили тривогу на вулиці Грушевського в Києві навпроти стадіону «Динамо». Були запалені три вогнища з шин.

Нагадаємо, сьогодні організація «Правий сектор» заявила про готовність сприяти відновленню транспортного сполучення по вул. Грушевського. Разом з тим активісти вимагають негайного закриття всіх кримінальних справ стосовно протестувальників.

Нагадаємо, сьогодні генпрокурор Віктор Пшонка заявив, що з-під варти звільнені всі активісти. Разом з тим, Пшонка підкреслив, що при виконанні протестувальниками умов закону про амністію до 17 лютого всі кримінальні справи щодо затриманих будуть закриті протягом місяця. Зазначимо, що мається на увазі звільнення протестувальниками адмінбудівель і вул. Грушевського в Києві.

Фото: Українська правда

Коментарі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *