ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє чоловіків не довезли своїм «коханим» цілі партії цигарок

|

Цигарок на суму 37 тисяч гривень та автомобіль марки «Сеат» було вилучено на кордоні сьогодні вночі у 38-річного українця, який прямував до Польщі через пункт пропуску «Шегині», що на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Під час здійснення огляду транспортних засобів, що перетинають кордон, прикордонників Мостиського загону зацікавило авто іноземної реєстрації під керуванням мешканця Дніпропетровської області. В ході проведення поглибленого огляду правоохоронці знайшли явні ознаки втручання в конструктивні особливості транспортного засобу. Як результат – спільно з працівниками митниці в спеціально виготовлених тайниках під передніми крилами, задньою лівою аркою та в подвійному днищі автомобіля знайдено 2 545 пачок цигарок марки «Marlboro» та «Chester blue».

Оригінально розпочати святкування Дня всіх закоханих на кордоні хотів ще один мешканець Мостиського району, у якого в цьому ж пункті пропуску також було вилучено цигарок загальною кількістю 1790 пачок.

 Фото: прес-служба Мостиського прикордонного загону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *