ОСТАННІ НОВИНИ

У Миколаєві вибухнули боєприпаси під час відвантаження: є загиблі

Наталя Дуляба

|

Під час відвантаження боєприпасів у Миколаєві стався вибух, внаслідок чого загинули двоє військових, ще двоє дістали поранення. Про це Львівському порталу повідомили в Держбюро розслідувань.

Випадок стався 24 квітня. На парковці у Миколаєві військовослужбовці перевантажували боєприпаси з одного автомобіля до іншого, під час цього відбулась детонація. За попередніми даними слідства, це сталось через необережність.

Внаслідок вибуху двоє бійців загинули, ще двоє поранені. Також спалахнули автомобілі, запарковані поруч. Коли прибули рятувальники гасити пожежу, стався ще один вибух. Постраждали п’ятеро вогнеборців.

Як додають у ДСНС, першу допомогу надзвичайникам надали волонтери Червоного хреста та медики «швидкої», після чого їх госпіталізували.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.414 ККУ (порушення правил поводження зі зброєю). Розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *