ОСТАННІ НОВИНИ

УНА-УНСО заявляють, що проти них почались "брудні провокації"

|

Представники УНА-УНСО з приводу того, що під час розслідування обстави подій у Києві правоохоронці вилучають вибухівку і плани провокацій у представників організації, наголосили, що проти них почались “брудні провокації”, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу організації.

“14 грудня досі нам не відомим начальником Головного слідчого управління МВС України Миколою Чинчиним була зроблена заява. В даній заяві головний слідчий повідомляє, що в ході слідчих дій у Києві правоохоронцями було вилучено вибухівку та плани провокацій, які начебто були знайдені у членів нашої політичної сили. Як ми вже раніше і заявляли, що проти УНА — УНСО влада готує брудні провокації, задля звинувачення у спробі державного перевороту та на цій підставі ввести у державі надзвичайний стан”, — йдеться у заяві.

“Беручи до уваги вищевикладене ми заявляємо, що такі заяви начальника Головного управління МВС є не що інше, як початком реалізації брудних провокації проти нашої політичної сили та проти всього українського народу. Також на наше переконання керівництво МВС хоче помститися УНА — УНСО за те, що в одній із своїх заяв ми порадили Захарченку, взявши пістолет і поступити як велить честь офіцера, цим самим понести відповідальність за побитих 30 листопада спецпідрозділом „Беркут“ студентів”, — наголосили представники організації.

“Заяви керівників МВС є фактом того, що репресивна машина режиму вже запущена і слід очікувати нових провокацій та арештів”, — додали вони.

Нагадаємо, 14 грудня начальник Головного слідчого управління МВС України Микола Чинчин наголосив, що під час розслідування обстави подій у Києві правоохоронці вилучають вибухівку і плани провокацій. Говорячи о том, в кого саме вилучаються згадані речі, він зазначив, що це представники “Братства” та “УНА-УНСО” і “так далі”.

“Під час обшуків ми вилучаємо вибухівку і плани дій з провокацій”,- зазначив М. Чинчин.

Він також зазначив, що у провокаціях задіяні підлітки, котрі направлені саме на провокації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *