ОСТАННІ НОВИНИ

На сайті ПР замінили коментар Єфремова щодо розгону Майдану (фото)

|

У четвер ввечері на сайті Партії регіонів було опубліковано витяг з інтерв’ю лідера однойменної фракції у Верховній Раді Олександра Єфремова, яке він дав BBC

«Регіонал» засудив силові дії проти Майдану, сьогодні вдень повідомлення з сайту зникло, передає «ЛІГАБізнесІнформ».

У своїй заяві Єфремов зазначив, що «події попередньої ночі стали для нас зовсім непотрібними». «Коли розпочався круглий стіл, прийшли представники Майдану, висловили свою точку зору, ми домовилися, що зустрінемося наступного дня. І нібито все йшло до того, що ми почнемо діалог, а ці події (штурм євромайдану силовиками, – ред.) перешкоджали даному діалогу», – сказав політик.

 

 «У мене часом складається враження, що хтось свідомо і дуже професійно підкидає в цю топку паливо», – додав він.

Єфремов також звернув увагу на те, що виконавча служба оголошує рішення суду у визначений час, визначений законом, і з 22 години до 6 ранку вона не мала права цього робити. «Чому пішли на такі дії, потрібно запитати у співробітників, які займалися цією роботою», – сказав політик.

 

 Станом на 13:25 повідомлення на сайті Партії регіонів відсутнє. Посилання на повідомлення – http://partyofregions.ua/news/52aa0259c4ca421477000100 – веде на головну сторінку сайту «регіоналів».

Водночас, на сайті Партії регіонів з’явився новий коментар Єфремова. «Олександр Єфремов: Я підтримую всі дії правоохоронних органів, дії виконавчої служби, дії комунальних служб, пов’язані з наведенням порядку».

Фото «ЛІГАБізнесІнформ»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *