ОСТАННІ НОВИНИ

Провокація проти Майдану: ще один приклад

|

Лідер політичної партії «Громадянська позиція», колишній міністр оборони України Анатолій Гриценко закликає громадян не піддаватися на провокації. Про це він пише на своїй сторінці у facebook.

«Багато людей закликають опозицію захищати в суді активістів Майдану, яких було затримано. Оскільки це не моя сфера, вияснив і доповідаю Вам: Захист людей у суді організує і безпосередньо супроводжує депутат від Батьківщини Павло Петренко, а також від УДАРу Наталія Агафонова та Оксана Продан…

Сьогодні о 9:00 на фракції це питання обговорювали як найголовніше. Петренко з іншими юристами були в суді до ночі, засідання суду завершилося близько 02:30.

Наші юристи вносили всі, які тільки можливі, клопотання, аби людей судді не заарештували: взяти на поруки депутатів, внести заставу, врахувати сімейні обставини, хворобу, статус журналіста і найголовніше – скоєні проти самих затриманих злочини.

“Справеливий” суд усе це відхилив, і Ви розумієте, хто судом керує. Зараз депутати працюють над апеляцією і надалі боротимуться за людей. Прошу поширити цю інформацію, бо надто багато провокаторів нав`язують думку, мовляв, депутати зрадили людей. Це не так!», – наголосив  Анатолій Гриценко

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *