ОСТАННІ НОВИНИ

Азаров пообіцяв звільнення в Кабміні

|

Прем’єр-міністр України Микола Азаров пообіцяв провести кадрові зміни у складі Кабінету Міністрів

Як передає кореспондент «Коментарів», про це Азаров заявив сьогодні під час виступу на засіданні Верховної Ради перед голосуванням резолюції про недовіру.

«Я одне можу гарантувати нашим народним депутатам, що я зроблю жорсткі висновки з того, що сталося, і в уряді будуть проведені рішучі кадрові зміни», – заявив прем´єр.

Водночас Азаров ще раз запевнив, що ні він, ні Президент України не ухвалювали рішення про розгін Євромайдану в ніч з 29 на 30 листопада і звинуватив опозицію в тому, що вона працює «на руйнування стабільності».

Як повідомляли «Коментарі», сьогодні Верховна Рада не ухвалила постанову про висловлення недовіри уряду. За неї проголосувало 186 депутатів із 338 присутніх у сесійній залі.

27 листопада лідери опозиційних фракцій зареєстрували у Верховній Раді проект постанови про відповідальність Кабміну. У проекті постанови № 3692 парламенту пропонують відправити у відставку уряд.

Голова Верховної Ради Володимир Рибак сказав, що парламент може розглянути питання про відповідальність Кабінету Міністрів України, але голосів для його відставки немає.

Фракція Партії регіонів заявляла, що не має наміру голосувати за проект постанови про недовіру уряду на чолі з Миколою Азаровим.

Нагадаємо, 21 листопада Кабмін розпорядився призупинити процес підготовки до укладення Угоди про асоціацію з ЄС.

Фото Наталі Ільїної

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *