ОСТАННІ НОВИНИ

Євромайдан у Донецьку: Люди збираються через соціальні мережі (фото)

|

В даний час біля пам´ятника Тарасу Шевченку зібралися близько 100 прихильників євроінтеграції. Деякі учасники ініційованої в соцмережах акції прийшли з дітьми. Акція проходить під прапорами України, партійна символіка не присутня, передає кореспондент «Донецьк. Коментарі».

Люди тримають в руках плакати: «Я – за Євросоюз!», «Сьогодні у в’язниці опозиція – завтра весь народ».

 При цьому представники опозиції, виступаючи на акції, заявили, що це – історична подія, оскільки, вперше за дві години через соцмережі вдалося організувати акцію противників чинної влади.

 

Як заявив Глава управління зв’язків з громадськістю Донецької міськради Максим Ровінський, заявку на дану акцію «на захист прав і свобод громадян» подала облорганізація партії УДАР. За словами Ровінського, в заявці уточнюється, що акція триватиме від сьогодні до 30 листопада.

Як повідомляли «Донецьк. Коментарі», раніше Максим Ровінський заявив, що заявка на проведення акцій протесту в Донецьку сьогодні о 18:00 в міськраду не надходила. Ніяких дій у зв’язку з акцією міська влада робити не має наміру, оскільки про акції поки ніхто офіційно не заявляв.

Як раніше повідомляли «Донецьк. Коментарі», в соціальних мережах донеччан закликають заявити про свою підтримку євроінтеграційного курсу України від сьогодні з 18:00 біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

Джерело: «Донецьк. Коментарі»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *