ОСТАННІ НОВИНИ

Грузини видали себе за українців, аби потрапити у Євросоюз

|

Учора в пункті пропуску “Шегині”, що на Львівщині, прикордонники Мостиського загону затримали двох чоловіків, які з підробними українськими паспортами намагались потрапити до Євросоюзу. Про це повідомляє прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Затриманими «співвітчизниками» виявились громадяни Грузії, які вдалися до заміни інформаційних сторінок в паспортах на підробні.

Як не дивно, але прізвища та імена зловмисники обрали також українські і під час співбесіди ні вимовити їх, ні написати, новоспечені Максим та Костянтин, не спромоглися.

Через деякий час, двох інших мандрівників, вихідців з Турецької Республіки, тепер уже без жодних документів, було затримано за спробу порушення державного кордону на ділянці цього ж відділу. Чоловіки також намагались дістатись Польщі, проте не врахували фактор правової свідомості мешканців прикордоння, які своєчасно повідомили правоохоронців про появу в селі незнайомців.

Наразі всіх шукачів кращої долі затримано в адміністративному порядку з метою встановлення особи і з’ясування обставин правопорушення та поміщено в пункт тимчасового тримання Мостиського прикордонного загону.

В цілому, протягом дев’яти місяців цього року персоналом Мостиського прикордонного загону затримано 133 порушника державного кордону, до адміністративної відповідальності притягнуто 670 осіб та накладено штрафів на суму 237 тис. гривень, виявлено 12 підробних, 7 чужих та 240 недійсних паспортних документів у громадян в пунктах пропуску.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *