ОСТАННІ НОВИНИ

Велика Британія надала Україні обладнання для роботи з реєстром «Оберіг»

Олег Дерев'янко

|

Уряд Великої Британії передав Міністерству оборони України ноутбуки, сканери та принтери для роботи з реєстром «Оберіг», який використовують у ТЦК та СП. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві оборони України.

«У межах проєкту SDA передали 187 ноутбуків, 187 сканерів і 187 принтерів для використання в ТЦК та СП. Ця ініціатива є частиною програми підтримки від Спеціального радника з питань оборони, що фінансується урядом Великої Британії», – йдеться в повідомленні.

Спеціальний радник з питань оборони Посольства Великої Британії в Україні Мартін Моллой наголосив, що британський уряд підтримує Україну в її цілях цифрової трансформації.

«Велика Британія рада бути учасником багатьох реформаторських ініціатив, у тому числі ІТ-коаліції та Коаліції дронів. Надання обладнання для роботи з реєстром “Оберіг” – один з напрямів, у якому ми можемо допомагати», – зазначив він.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *