ОСТАННІ НОВИНИ

Юна львів’янка продемонструє свою нову колекцію «Колібрі»

|

9 листопада о 16.00 в клубі «Пікассо» відбудеться показ чергової колекції 11-річної Софі Марії Сєдової «Колібрі». Про це повідомляють організатори заходу.

«Колібрі» – яскрава, ніжна, гармонійна, чуттєва колекція в якій поєднані теплі кольори літа, пістрявість пташки, глибина літнього неба, спокій і ніжність. Нова колекція буде об’ємною та складатиметься з трьох різнопланових блоків. Колекція «Колібрі» є втілення вподобань Софі Марії.

Етно блок – це те, що живе в кожному з нас. З покоління в покоління передавалося і плекалося найкращими майстринями. Орнаменти відшліфовувалися століттями та дійшли до тої досконалої межі, коли виникає бажання їх зберегти. Не змінювати, не вдосконалювати, а увіковічнити і заразити любов’ю до української вишиванки світ. Цвіт жоржин, соняшника, пахучої півонії, орнаменти на перший погляд прості і невибагливі, насправді, мають магічні властивості. Вони магнетично притягують увагу і бажання взяти їх до рук, одягнути. Незвичним на перший погляд буде блок колекції, де моделями будуть реальні жінки. Це молоді, дорослі та зрілі, успішні, самореалізовані жінки, котрі ламатимуть стереотипи і готові підтвердити, що «Жінка вродлива завжди» – «She is pretty anyway». Немає значення якого ви зросту чи комплекції, важливо лише одне, чи щасливі ви. Якщо ви щасливі – ви вродливі. Це аксіома.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *