ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам розкажуть історію однієї криївки

|

Учора, 8 жовтня, у Львівській міськраді відбулась прес-конференція, присвячена презентації фільму «Історія однієї криївки». Учасники прес-конференції: Тарас Семущак – депутат Львівської міської ради, Любомир Горбач – режисер фільму «Історія однієї Криївки».

Як повідомив режисер стрічки Любомир Горбач, фільм присвячений національно-визвольній боротьбі українського народу у 40-50 рр. XX століття. «Історія однієї криївки» – це відеоробота, побудована на історичному матеріалі. Це документальна розповідь про боротьбу повстанців,  подана у художньому стилі.

Історія героїчної боротьби українців у лавах УПА за визволення рідної землі від загарбників. Документальні свідчення супроводжуються або ілюструються як документальними матеріалами, так і грою акторів.

В основу акторських діалогів покладені реальні висловлювання учасників подій, взяті з інтерв’ю, мемуарів, або архівних документів.     

Перегляд фільму відбудеться 11 жовтня, о 19. 00 год., в кінопалаці  ім. Олександра Довженка, Громадська організація «Товариство пошуку жертв війни «Пам`ять», презентує  документально-художній фільм «Історія однієї Криївки».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *