ОСТАННІ НОВИНИ

В Єйську дрони ГУР уразили чотири Су-30 та літак-амфібію, – ЗМІ

Маркіян Рой

|

За уточненими даними, безпілотники Головного управління розвідки 5 квітня пошкодили сім російських літаків на аеродромі в російському Єйську. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на співрозмовника в ГУР.

За даними джерела УП, з’явились уточнені дані щодо удару українських безпілотників ГУР по військовому аеродрому в російському Єйську.

Згідно з ними, 5 квітня аеродром атакували українські БпЛА.

В результаті атаки уражено з різними ступенями пошкодження сім російських літаків. З них чотири багатоцільові винищувачі Су-30СМ, два військово-транспортні літаки та літак-амфібія БЕ-200.

Також знищено дизельну підстанцію аеропорту.

«Охорона летовища здійснювалась силами 726 учбового центру 51 дивізії ППО РФ. Для відбиття атаки було використано зенітний ракетно-гарматний комплекс “Панцир-С” і стрілецьку зброю. Втім, п’яти українським “пташкам” вдалось прорвати щільну оборону та подолати спроби пригнічення засобами РЕБ», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, під час масованої атаки дронами уночі 5 квітня по території РФ Сили оборони України могли знищити та пошкодити майже 14 російських бомбардувальників. Так, йдеться про атаку на аеродром Морозовськ біля Ростова. Знищені щонайменше шість літаків, а ще вісім суттєво пошкоджені

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *