ОСТАННІ НОВИНИ

Як українці заробляють на політиках

|

До прикладу, кишенькові календарі з портретами українських політиків на Slando продають по 3 гривні. Серед лотів: Юлія Тимошенко, Сергій Ківалов, Віктор Янукович і т.д. А збори політичних календарів (117 шт.) За 2002-2010 роки продають за 100 гривень.

Настінний календар МВС України за 2010 рік з фотографіями Юрія Луценка пропонують купити за 30 гривень, а настільний варіант з цим же політиком – за 10 грн.Агітаційні матеріали від Народного Блоку Литвина продають разом з еротичними календарями. За шість кишенькових календариків продавець просить 15 гривень. А за 5 гривень можна купити глянсову листівку розміром 10х15 см, на зворотному боці якої розміщена коротка інформація про цього ж політика.

Серед пропозицій на Slando також можна знайти газету за серпень 2002 року, в якій опубліковано статтю з фотографіями про перший арешт Юлії Тимошенко. Ціна – 180 гривень. Якщо однієї газети мало, то можна прикупити ще ляльку з портретною схожістю з цим політиком. За фігурку висотою 38 см продавець просить 1 000 гривень.

Для тих, хто хоче медаль з портретом чинного президента України, є пропозиція за 6 000 гривень. За цю суму можна отримати пам`ятну медаль, випущену на честь інавгурації Віктора Януковича в 2010 році. Тираж медалі – 1 500 шт., є сертифікат. А гіпсовий бюст Віктора Януковича можна придбати за 9 999 гривень.

Серед дорожчих пропозицій можна знайти подарункові годинники від нинішнього президента України. Продавець вказує, що корпус хронометра покритий позолотою, циферблат виготовлений з перламутру з острова Таїті і має підпис Віктора Януковича, в кнопках – натуральні сапфіри з Таїланду, а ремінець з луїзіанського алігатора. Ціна годинника – $ 1400.

Джерело фото:  Slando 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *