ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІ Львівщини радить водіям завтра утриматись від поїздок

|

ДАІ Львівщини закликає водіїв бути максимально уважними та обережними – в області суттєве погіршення погодних умов. Про це інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у четвер, 21 березня, погода буде хмарною із проясненнями, вночі місцями невеликі опади, вдень – дощ з мокрим снігом. Туман, на дорогах ожеледиця.

А вже у п’ятницю, 22 березня, очікується значне погіршення погодних умов – сильний мокрий сніг з перегодом у сніг, вранці та вдень місцями дуже сильний. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Пориви вітру – 17-22 м/с, а вранці та вдень місцями – 25 м/с, хуртовини.

«Радимо водіям, за можливості, тимчасово утриматися від поїздок та перечекати негоду. Якщо ви таки виїхали, будьте вкрай обережними, сумлінно дотримуйтесь Правил дорожнього руху, обов’язково враховуйте погодні та дорожні умови. Не будьте байдужими. Якщо ви побачили, що через негоду хтось потрапив у скрутне становище – обов’язково викличте на допомогу ДАІ або аварійно-рятувальні служби», – зазначають у ДАІ Львівщини.

Нагадуємо телефони чергової частини управління Державтоінспекції Львівщини: 

(032) 234 09 44, 234 09 32

  

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *