ОСТАННІ НОВИНИ

Вуличні вогняні вистави покажуть і на Йорданські свята

|

Театралізовані вуличні вистави від акторів «Воскресіння», які відбулись на різдвяні свята у Львові, викликали чимале зацікавлення у львів’ян та гостей міста, тому вогняні інсталяції «на біс» покажуть й на Йорданські свята – 17 та 19 січня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Розуміємо, що на Йорданські свята буде не так багато гостей, тому ми запрошуємо львів’ян, які не встигли на Різдво відвідати вистави, скористатись такою можливістю. Ажіотаж справді великий. Кількість відвідувачів показує, що зацікавленість такими виставами є. Тому прийнято рішення саме на Йорданські свята показати у дворику вистави «на біс», – розповіла начальник відділу промоції міста ЛМР Галина Малець.

«Показуючи вистави протягом різдвяних свят, ми працювали, здебільшого, для гостей міста. Побачити вогняні театралізовані інсталяції у дворику Ратуші хотіли дуже багато людей. Тож тепер представимо «на біс» вистави «Коли ангели спускаються на землю» львів’янам», – зазначає директор театру «Воскресіння» Ярослав Федоришин.

Відтак, у ці дні відбудеться по 3 вистави «Коли ангели спускаються на землю» – з 17.00 до 19.00 год. Квитки вже сьогодні можна придбати у касах театру «Воскресіння», а у дні вистав також у касі, що працює біля входу у дворик Ратуші. Загальний квиток коштує 40 грн, пільговий – 20 грн.

Як повідомили у відділі промоції міста, протягом 6-9 січня вуличні вогняні інсталяції від театру «Воскресіння» у дворику Ратуші відвідало понад 2,5 тис осіб. 70% глядачів – це гості нашого міста.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *