ОСТАННІ НОВИНИ

У Вороняках відкрили школу

|

27 грудня, голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк відкрив загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів у с.Вороняки Золочівського  району, повідомляє прес-служба Львівської ОДА. Відкриття відбулось за участі представників районної влади, депутатів різних рівнів, а також вчителів, учнів та мешканців села.

«Серед дітей, що навчатимуться тут я бачу у майбутньому «великих» українців. Переконаний, що ця школа стане професійною кузнею кадрів для нашого краю і для України. Я вам бажаю, щоб піднялось українське село і, щоб мільйон наших селян став авангардом, який виведе державу на належний рівень розвитку. Адже розвиток у наших руках і в руках наших дітей.

Нехай у ваших родинах завжди панує злагода і добро, а натхнення до праці не покидає вас», – побажав керівник області.

Голова Львівської ОДА подарував  для потреб школи мультимедійний комплекс, а також спільно із головою  Золочівської райдержадміністрації Ярославом  Окрепким вручив учням символічний  ключ від дверей до нового навчального  закладу. Урочистості завершились  перерізанням символічної стрічки, після чого гості оглянули навчальні класи, спортивний зал, зал для занять танцями та інші приміщення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *