ОСТАННІ НОВИНИ

Маршрут №1 на Різдво – Львів, - версія газети «День»

|

Найкращим містом для святкування Різдва цього року всеукраїнська газета «День» назвала Львів. Відтак, вже в цю п’ятницю у кіосках можна буде придбати глянцевий додаток до газети, присвячений Різдву у Львові. У додатку можна знайти всю необхідну інформацію, як «правильно» приїхати до Львова на Різдво. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«На Різдво – до Львова! Наша відповідь на національний запит», – кажуть у редакції газети.

«В додатку йтиметься про таке: «Перевтілення Площі Ринок з місця для паркування автомобілів в епіцентр культури та свята. Чому вам неодмінно треба побувати на Староєврейській. Де скуштувати найсмачніших відомих всьому світові львівської кави/шоколаду/пива/здоби. Як святкує Різдво мер Львова та які колядки в дитинстві співав соліст Пікардійської Терції Славко Нудик», – йдеться в газеті, присвяченій Львову.

«Львів – це особливе місто. Тут гарний настрій прокидається спозаранку і бродить до пізньої ночі. На дворі лише світає, а вулиці вже пахнуть кавою і круасанами… Львів – чи не єдине місто-мільйонник, в якому не відчуваєш шаленого трафіку мегаполісу. Львів прекрасний завжди. Але зимовий він найзагадковіший. За кожним поворотом – шанс на чудо», – так редакція анонсує додаток.

Нагадаємо, насичена святкова програма розпочалася вже в грудні і завершиться в лютому Святом шоколаду. Родзинкою святкувань у Львові цьогоріч стануть вуличні вистави від театру «Воскресіння» на Різдвяну тематику. Вже завтра, 19 грудня, о 18.00 год відбудеться грандіозне відкриття міської ялинки.

З програмою свят можна ознайомитися тут.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *