ОСТАННІ НОВИНИ

Бюджетним установам Львова визначили ліміти споживання енергоносіїв на 2013 рік

|

Ліміти споживання енергоресурсів в натуральних показниках для  кожної з бюджетних будівель на 2013 рік затвердив виконком 7 грудня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Визначені ліміти будуть використовуватись  для розрахунку обсягів бюджетних  призначень при формуванні міського бюджету на 2013 рік.

Як повідомляють у відділі енергоменеджменту, показники  споживання енергоносіїв на 2013 рік  розраховано на підставі аналізу  фактичного рівня споживання протягом 206-2012 років, з урахуванням змін, які  відбулися в будівлях. Розрахунки проведено на основі пропозицій енергоменеджерів галузевих управлінь з урахуванням обсягу капіталовкладень, які були здійснені з міського бюджету Львова, відкриттям нових будівель, введенням додаткових груп в навчальних закладах, а також з урахуванням необхідності функціонування басейнів у навчальних закладах міста.

Загаломліміти щомісячного споживання в натуральних показниках для бюджетних будівель встановлюються на рівні, що відповідає реальній потребі установи. Планування лімітів споживання енергоносіїв для кожної бюджетної установи на 2013 рік здійснюється з метою удосконалення системи планування видатків на енергоносії, забезпечення раціонального використання енергетичних ресурсів та скорочення обсягу бюджетних видатків на придбання енергоресурсів. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *