ОСТАННІ НОВИНИ

Кадровими рішеннями Садового зацікавились депутати

|

Сьогодні на сесії Львівської міськради створено депутатську комісію, яка має з’ясувати причини звільнення з посади директора ЛКП «Музей «Личаківський цвинтар» Ігоря Гавришкевича, переведення на іншу посаду директора парку «Знесіння» Олександра Завадовича та дослідити ситуацію довкола Шевченківського гаю.

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що отримав звернення від депутатів міськради минулих скликань з проханням створити комісію щодо з’ясування причин звільнення І.Гавришкевича. Окрім того, мер розповів, що мав розмову на цю ж тему з Героєм України Юрієм Шухевичем.

Також А.Садовий повідомив, що зараз працює комісія щодо Шевченківського гаю, яка незабаром дасть відповідні відповіді. Про колишнього керівника «Знесіння», мер припустив, що О.Завадовичу буде цікаво надалі займатись науковою працею, оскільки він є «нормальним науковцем». Щодо керівника Личаківського цвинтаря І.Гавришкевича, міський голова повідомив, що його звільнено у зв’язку з закінченням контракту.

Мер довго не погоджувався, аби І.Гавришкевич виступив перед депутатами, однак все ж дозволив сказати йому кілька слів про свою діяльність.

Після виступу Гавришкевича, який зазначив, що на нього впродовж останнього час у чинився тиск, депутати проголосували за створення комісії. Обранці хочуть самі вникнути у загадкові причини подібних кадрових  ротацій.

«Мова йде про те, щоб громада розуміла мотивацію звільнень. До того ж, якщо людину звільняють, то їй мають запропонувати іншу роботу», – зазначив депутат Юрій Кужелюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *