ОСТАННІ НОВИНИ

Влада Львівщини запевняє, що на гаряче харчування школярів кошти є

|

Школярі початкових класів Львівської області гарантовано отримують безкоштовне гаряче харчування. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 5 грудня, голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк провів оперативну нараду з питання  загрози припинення подачі гарячого харчування для учнів початкових класів у навчальних закладах Городоцького району, на якій заслухали заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Івана Груника, голову Городоцької РДА Оксану Дунас, керівника відділу освіти Городоцької РДА  Ігоря Яскевича, начальника головного управління освіти та науки Львівської облдержадміністрації Михайла Брегіна та начальника головного фінансового управління облдержадміністрації Олега Демківа.

Під час  наради встановлено, що факт виникнення загрози припинення дитячого харчування у школах Городоцького району – це результат нефахового планування керівництвом відділу освіти Городоцької РДА коштів на забезпечення освітньої галузі.

Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк відзначив, що не на належному рівні виявився і контроль з боку головного управління освіти та науки облдержадміністрації. «Кошти на гаряче дитяче харчування є, і механізм перерозподілу діє. Тому не може бути і мови про припинення подачі гарячого харчування у школах не лише Городоцького району, а й області загалом»,  – наголосив М. Костюк.

За результатами наради притягнено до адміністративної відповідальності керівництво Городоцького  району та поставлено питання про невідповідність займаним посадам керівників освітньої галузі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *